Головна сторінкаНовиниПриєднуйтесь до pro bono експертів проекту Ліги

Приєднуйтесь до pro bono експертів проекту Ліги

22.04.2020

Жіноча Професійна Ліга (Ліга) оголошує про початок активної фази реалізації дослідницького проекту «Аналіз навчальних потреб жінок в Україні» (англ. Project «Women Learning Need Analysis in Ukraine»), який підтримано CIVICUS Solidarity Fund. 

Чому ця тематика?

Вікова структура населення України (74,48% у віці від 25 до 65 років, і більшість - становлять жінки) впливає на ключові питання щодо розробки нової національної освітньої політики, особливо щодо навчання дорослих. Ліга, як українська жіноча громадська організація, діє з метою зміцнення солідарності з різними учасниками громадянського суспільства і зацікавленими сторонами шляхом проведення польових досліджень та адвокаційної роботи . Проект планує звертатися до зацікавлених сторін, які займаються розвитком навчальної діяльності для дорослих, і спеціально орієнтований на жінок.    

Що  передбачає оновлений (у зв’язку з карантином і пандемією COVID-19) формат проекту  :

  • віртуальне експертне опитування(у травні); ми будемо запрошувати до участі в ньому провайдерів навчання дорослих (як жінок, так і чоловіків), які працюють з цільовою жіночою аудиторією проекту в Україні. До неї належать (а) жінки -роботодавці, (б) професійні жінки (особливо з саморегульованих професій як-то викладачі, вчителя, науковці, фінансисти, бухгалтери, аудитори, лікарі, юристи, тощо), (в) жінки-підприємці; (г) вразливі та маргіналізовані групи жінок.
  • онлайн конференція експертів і зацікавлених сторін(червень), де ми представимо та обговоримо Звіт за результатами нашого експертного опитування, і проведеного (за нашим запитом у грудні 2019) національного соціологічного опитування по цій тематиці .
  • підготовка та публікація брошури(онлайн + друкована версії) українською мовою та її короткого огляду англійською мовою. До спів-авторства будуть запрошені наші Лігіонерки і зацікавлені експерти десь у червні, а світ має побачити брошура орієнтовно у жовтні 2020.

Як висловити свою зацікавленість долучитися pro bono до проекту?

Зацікавлені у цій тематиці експерти можуть заповнити електронну форму заявки он-лайн для отримання за своєю е-поштою посилання, де буде стояти анкета експертного опитування, а також згодом інформацію про  віртуальну конференцію і умови публікації.

Форма Заявки Експерта або перейдіть за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgJtYwQFQ0uxq1sQ0pgOFfQW_qrDvlVixR1cgBVn1wCvfp7g/viewform

Альтернативно, Ви можете періодично відслідковувати повідомлення на наших публічних онлайн ресурсах: сайт http://lpw.org.ua  розділи "Анонси" і "Навчання та Освіта Дорослих".

ФБ сторінка https://www.facebook.com/LPWUA/

Запитаннями пишіть нам на електронну адресуcommunitylpw@gmail.com


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта