Головна сторінкаНовини«Жіноча Професійна Ліга» взяла участь у Глобальному тижні підприємництва: пітчинг експертів Спільноти, кращі практики 2018 р. та можливості для власних проекті

«Жіноча Професійна Ліга» взяла участь у Глобальному тижні підприємництва: пітчинг експертів Спільноти, кращі практики 2018 р. та можливості для власних проекті

29.11.2018

Почути звіти з різноманітних міжнародних конференцій, форумів та тренінгів, познайомитися ближче з експертами новоствореної Жіночої Підприємницької та Інтелектуальної Спільноти при Лізі (далі- Спільнота), дізнатися більше про можливості наступного року мали змогу відвідувачі річних зборів ГО «Жіноча професійна ліга» (далі – Ліга) в рамках Глобального тижня підприємництва (#GEW2018, #GEWwomen)

Захід з назвою «Жінки як сила для позитивних змін: короткі експертні промови та інсайдерські звіти» відбувся у затишному кафе «Старий рояль» 15 листопада 2018 року у самому центрі української столиці.

Про свої професійні та особистісні компетенції учасникам зборів розповідали Світлана Оліфіра, член Правління Ліги, та Андрій Чуприков, радник Ліги, бізнес-тренер, засновник «Chuprikovs’ Consulting». Тож відтепер учасники Спільноти (за домовленістю поміж сторонами) мають змогу отримати психологічні тренінги, індивідуальні консультації з комунікаційної стратегії та її впровадження, а також бізнес-коучинг від досвідчених експертів і вендорів. Відеозапис «пітчингу» доступний в онлайн директорії вендорів\експертів Спільноті та на каналі LPW Network YouTube за посиланнями:

Експерта Жіночої Підприємницької та Інтелектуальної Спільноти при Лізі (Спільнота) – Світлана Оліфіра (відео)

Вендор Жіночої Підприємницької та Інтелектуальної Спільноти при Лізі (Спільнота) Андрій Чупріков (відео)

Про Глобальний форум, присвячений Цілям сталого розвитку (ЦСР) у Бонні (Німеччина) та вклад Ліги у визначення ключових завдань і показників ефективності ЦСР для України до 2030р., а також глобальний підприємницький конгрес у Стамбулі (Туреччина) розповіла Президент Ліги, доктор філософії Олена Лазоренко. Вона також повідомила про розроблений, презентований та виданий аналітичний звіт «Якою має бути політика навчання дорослих в Україні?».

 


«Навчання у дорослому віці, набуття нових знань, вмінь , компетенції – є суттєво важливою складовою у системі навчання протягом життя – і один з пріоритетних напрямків адвокаційної, аналітичної, навчальної, інформаційної роботи Ліги - адже це впливає на конкурентоспроможність особистості, шанси на її працевлаштування, захист її соціальних прав і громадянських свобод. Я вірю, що це дослідження стане основою для розроблення національної політики освіти і навчання дорослих в Україні за участі усіх зацікавлених сторін, а також може бути використане під час законотворчої роботи органів публічної влади в Україні» - підкреслила Олена Лазоренко.


Знаннями про те, як захистити інформацію на власних ґаджетах – комп’ютерах, планшетах, смартфонах – і у соціальних мережах за допомогою «безпекової стратегії», двофактороної аутентифікації та підборі сильного паролю, поділилася Світлана Оліфіра. Взяти участь у відповідному тренінгу у Єревані (Вірменія), присвяченому темі цифрової безпеки, вона мала нагоду завдяки членству Ліги у глобальному альянсі, спрямованому на зміцнення активності громадян та громадянського суспільства в усьому світі – CIVICUS.

Координатор EEN Ukraine Consortium Олена Фесенко, яка приїхала на зустріч одразу після літака розповіла про програми розширення можливостей жінок, які пропонує Європейський Союз.

Закінчився вечір обговоренням можливостей та планів активностей Ліги у 2019 році, серед яких міжнародні – 2019 GEC in Bahrein (15-18.04), Global Festival on SDGs in Bonn (2-4.05), ICSW 2019 in Belgrade (8 – 12.04), а також наш національний пілотний проект ICSW Local: Female Mentoring Walk & Talk in the framework “The “Power of Togetherness” у березні 2019 тощо – про деталі чекайте анонсів, а також приємними неформальними бесідами під відкорковану пляшечку Божолє-нуво́.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта