Головна сторінкаНовиниПід час щорічного зібрання Жіночої Професійної Ліги, відбулася креативна соціальна акція, яка присвячена «Трендам у бізнесі та навчанні дорослих»

Під час щорічного зібрання Жіночої Професійної Ліги, відбулася креативна соціальна акція, яка присвячена «Трендам у бізнесі та навчанні дорослих»

01.12.2015

29 жовтня 2015 року у Києві відбулися щорічні збори громадської організації «Жіноча Професійна Ліга» (Ліга) на тему: «Тренди у бізнесі та навчанні дорослих: креативна соціальна акція». Цього року Збори Ліги проходили у форматі креативної соціальної акції. Що таке «креативна соціальна акція» - це концепт, розроблений доктором філософії, фундатором нашої громадською організації Оленою Лазоренко, який трактується як забезпечення доступу до Культури-Навчання протягом життя-Нетворкінг (англ. Assess to Culture-Lifelong Learning-Networking) для цільової групи заходу. У цьому році культурний компонент був представлений художньою виставкою “Вересневі дари” у «КалитаАртКлуб», навчальний компонент- семінаром взаємного навчання з фокусом на бізнесові тренди та навчання дорослих; а нетворкінг відбувся завдяки декільком спеціальним вправам, які сприяли розширенню мережі контактів всіх учасників зборів.

Розпочався захід креативним знайомством, в процесі якого учасники мали змогу не лише дізнатися більше одне про одного, а й спланувати спільні подорожі на новорічні свята. Під час презентації основних поточних та майбутніх ініціатив Ліги, Олена Лазоренко, Президент Жіночої Професійної Ліги, розповіла про адвокасі діяльність організації на національному та міжнародному рівнях, постійний сервіс для членів мережі у сфері кар’єрного розвитку, ініціативну групу з жіночого підприємництва, звіт Ліги до ГД ООН, а також про започаткування нового партнерства з ЄС та канадськими організаціями. Під час зборів було затверджено й нову редакцію Статуту Ліги.

Продовжилася креативна соціальна акція презентацією Тані Калити творчості видатної української художниці Галини Григор’євої  (1933 р.н.) та оглядом мистецької виставки, яка присвячена її нещодавно написаним роботам. Учасники мали змогу почути історії створення картин, заглибитися у символізм полотен та відчути неймовірну красу натюрмортів. Особливої атмосфери додавали сир та вино.

Продовжила захід презентація Олени Левітіної, керівника бізнес-групи Windows, Майкрософт Україна, на тему «Креативні тренди у бізнесі». Вона надихнула учасників на впровадження сучасних технологій у життя та бізнес, взаємодію з інформаційним простором. В свою чергу розповідь засновника сайту «Освітні тренди», доцента Володимира Сацика щодо креативних трендів у навчанні дорослих спонукала до жвавої дискусії навколо поєднання вищої школи з вимогами ринку праці, а також науки та передових технологій.

Також учасники зборів мали змогу ознайомитися з програмою «Жінки в бізнесі» (WiB), яку презентувала Катерина Рігг, керівниця групи підтримки малого бізнесу ЄБРР.

Завершився вечір нетворкінгом у затишній атмосфері галереї «КалитаАртКлуб».

Фото Звіт 29.10.2015

 


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта