Головна сторінкаНовиниНа другий день Форуму малого та середнього бізнесу (МСБ) у Києві, 9 квітня 2014 Олена Лазоренко виступала у сесії "Потреби МСБ в знаннях і навчанні".

На другий день Форуму малого та середнього бізнесу (МСБ) у Києві, 9 квітня 2014 Олена Лазоренко виступала у сесії "Потреби МСБ в знаннях і навчанні".

15.04.2014

На другий день Форуму малого та середнього бізнесу (МСБ) у Києві, 9 квітня 2014 Олена Лазоренко виступала у сесії "Потреби МСБ в знаннях і навчанні" . Нижче додаткові деталі щодо аналітичної, адвокасі та навчальної діяльності Ліги у царині «Навчання дорослих та підприємницькі навички». Ми, як Жіноча Професійна Ліга, одна з небагатьох громадських організацій серед бізнес- асоціацій, учасників Форуму МСБ, у якої є :

1 ) приклади успішної роботи її робочих груп експертів та членів в темі "оцінка потреб у навчанні МСБ з фокусом на жінок"

2 ) постійний інформаційний сервіс для учасників мережі Ліги у сфері підвищення кваліфікації (для тих Лігіонерок і Радників , хто платить членські внески) ;

3 ) приклади аналітики та експертизи в темі просування неформальної освіти дорослих ;

4 ) приклади співпраця між різними стейкхолдерами - Ліга була лідером в Нац. Робочій групі Освіти дорослих (2010-2011) - див Національна робоча група Зі СФЕРИ освіти дорослих http://lpw.org.ua/ua/adult_education/national_group/ (англ. LPW AdultEducationWorkingGroup http://lpw.org .ua / en / adult_education / national_group /

5 ) Приклад успішної адвокасі роботи на національному рівні - це перше внесення в наше законодавче поле визначення « неформальна освіта дорослих». Як задачу - це було поставлено нами в 2010 г (див. http://lpw.org.ua/ua/adult_education/researches_on_AE/).

Була проведена певна робота з ВРУ в 2011 , і в 2012 Закон " Про професійний Розвиток працівників " ( № 4312 -VI) http://zakon4.rada . gov.ua/laws/show/4312-17 , получил перше у нашому законодавчо полі визначення " неформальної освіти " . Докладніше - сайт Ліги - розділ ОД та Публікації http://lpw.org.ua/ua/publications/?pid=623

6 ) Зараз у Лізі діє (створена в 2013 ) Ініціативна група з підтримки жіночого підприємництва в Україні ІГ ПЖП http://lpw.org.ua/ua/announces/?pid=622
WE https://www.facebook.com/groups/189478497881158/ 

У сесії «Потреби МСБ в знаннях і навчанні» виступила також наша Лігіонерка - Леся Аронець (Івано - Франківськ).Загалом у двох днях Форуму малого та середнього бізнесу (8-9.04.14) брали участь 4 представника мережі Ліги ( радники Ліги – Анна Зубитьска та Андрій Чуприков) та згадані вище – Олена Лазоренко та Леся Аронець.

На фото Олена Лазоренко та Леся Аронець на Форумі МСБ, Київ


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта