Головна сторінкаНовиниДовідка про Ініціативну Групу з підтримки жіночого підприємництва в Україні при Жіночий Професійній Лізі (ІГПЖПЛіги)

Довідка про Ініціативну Групу з підтримки жіночого підприємництва в Україні при Жіночий Професійній Лізі (ІГПЖПЛіги)

25.02.2014

При розгляді планів і концепцій соціального та економічного розвитку повинно братися до уваги питання про «розширення економічних прав і можливостей жінок». Згідно європейського «Індексу економічних можливостей жінок», проведеного Economist Intelligence Unit, Україна займає 31-у позицію (з 34 країн Європи) між Албанією та Сербією. Таким чином, підприємницька високо мотивована діяльність жінок недостатньо залучена до участі у комерційній діяльності країни.

Тому у  січні  2013 відбулася Skype-зустріч з приводу створення при ГО «Жіноча професійна ліга» ініціативної групи з підтримки розвитку жіночого підприємництва в Україні (ІГ ПЖП Ліги). Влітку 2013 р. створено Facebook платформу для ІГ ПЖП Ліги – групу WE.

Основна діяльність ІГ ПЖП Ліги на першому етапі у 2013-14  році 

Встановлення контактів з українськими та міжнародними організаціями та донорами; поширення інформації про дану ініціативу через зацікавлених сторін (а) сектори громадянського суспільства, б) корпоративного сектору, в) жінок-підприємців, в основному МСП в Україні, г), зацікавлених державних органів та міжнародних організацій); пошук фінансових джерел та людських ресурсів (волонтери по зв’язках з громадськістю та зі збору коштів) для цих видів діяльності.

Про заходи ІГ ПЖП Ліги – читайте у додатку.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта