Головна сторінкаНовиниЗустріч консультантів та МСП в рамках ініціативи «Жінки в бізнесі» Програми BAS ЄБРР

Зустріч консультантів та МСП в рамках ініціативи «Жінки в бізнесі» Програми BAS ЄБРР

22.04.2013

Яким чином ефективно розвивати власний бізнес, на яких умовах залучати додаткові кошти та якісні консультаційні послуги від представників різних програм, які підтримує ЄБРР в Україні, мали нагоду дізнатися представниці Бізнес Комітету ГО «Жіноча професійна Ліга» (Ліга)  під час зустрічі «Жінки в бізнесі», що відбулася за підтримки Програми BAS ЄБРР та уряду Норвегії 19 квітня 2013 у Києві.

Під час презентацій групи підтримки малого бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), програми кредитування малого та середнього бізнесу, розвитку підприємництва, програми з перепідготовки управлінських кадрів тощо учасниці зустрічі почули корисну інформацію, щодо вигідного отримання коштів за будь-яким напрямком, можливості відвідати найкращі підприємства за кордоном, надання консультаційних послуг представниками успішних українських підприємств.

Зокрема, в зустрічі взяли участь та виступили Ольга Черніна, заступник голови УФПП, Олена Лазоренко, директор Міжнародної Консалтингової Компанії (МКК). Представляючи нову спільну соціальну ініціативу МКК та Ліги для жінок підприємців Олена Лазоренко, наголосила на декількох моментах. А саме: на основних інструментах діяльності Ліги, перевагах членства та закликала долучатися до співпраці тих представниць МСП, корпоративного бізнесу, які «зацікавлені у власному професійному розвитку», підтримують розвиток жіночого підприємництва в Україні. Ініціатива (ІГ ПЖП Ліги http://lpw.org.ua/ua/announces/?pid=622) відкрита також для представників інших зацікавлених сторін.

Встановити нові ділові контакти, познайомитися з жінками з різних сфер бізнесу та налагодити взаємодію можна було під час активного нетворкінгу, а продовжити бесіду  та поставити свої запитання - у неформальній обстановці після зустрічі. 

Підготовлено: Світлана Оліфіра, фахівець з комунікацій на громадських засадах для ГО «Жіноча Професійна Ліга» lpw_network@i.ua


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта