Головна сторінкаНовиниФокус група з представницями МСП України

Фокус група з представницями МСП України

10.04.2012

4 квітня 2012 р. у Києві відбулося  засідання жіночої фокус-групи з представницями малого та середнього підприємництва (МСП)  з Центральних, Західних та Східних областей України, яке організувала  та провела ГО "Жіноча професійна ліга”. Проведена фокус-група є складовою аналізу потреб українських жінок-підприємців у навчанні та послугах сервісних організацій.

Дане дослідження виконується в рамках грантового проекту Ліги «Розбудова можливостей та твінінгової співпраці для ефективної підтримки жінок-підприємців  в рамках програми East Invest» ( проект East Invest фінансується Європейським Союзом та реалізується Eurochambers). Ліга щиро дякує учасницям  фокус групи, які інвестували свій час у цю дискусію,  а також нашим партнерам з ІФ НАНУ та МКК за допомогу у проведені заходу.

Вихідні результати даного аналізу слугуватимуть також інформацією щодо прийняття рішення з удосконалення сервісу, що пропонується Жіночою Професійною Лігою та нашими європейськими партнерами.

З фото із нашого заходу можливо побачити за цим лінком

Слідкуйте за новинами та напрацюваннями Проекту на сайті Ліги http://www.lpw.org.ua/  Для контактів з офісом Ліги e-mail: lpw_network@i.ua


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта