Головна сторінкаНовиниСтартова конференція з твінінгу у рамках проекту Іст Інвест: Стамбул, 26-27 січня 2012 р.

Стартова конференція з твінінгу у рамках проекту Іст Інвест: Стамбул, 26-27 січня 2012 р.

01.02.2012

Наталія Мартиненко, член правління Жіночої професійної ліги, взяла участь у стартовій конференції з твінінгу, що відбулась в рамках проекту East Invest, фінансованого Європейським Союзом, 26-27 січня 2012 р. у Стамбулі, Туреччина.  

East Invest – це регіональний проект з покращення інвестиційно-торгівельного середовища, спрямований на економічний розвиток східного регіону добросусідства, що реалізується в рамках Європейської ініціативи Східного партнерства. Проект націлений на організації з підтримки бізнесу та малі і середні підприємства у шести країнах Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Республіка Молдова та Україна), які мають потенціал розвитку взаємної співпраці та інвестиційних відносин з Європейським Союзом. http://www.east-invest.eu/

У конференції взяли участь близько 40 учасників з ЄС, країн Східного партнерства та Туреччини, які загалом представили 15 проектів з твінінгу що впроваджуватимуться в рамках проекту East Invest.

http://www.east-invest.eu/en/activities/for-bsos/twinnings 

Партнерами Ліги з твінінгу є:

Шауляйська палата торгівлі, промисловості та ремесел (SCCIC), Литва – головний партнер; Formaper – Тренінгове агентство Міланської палати торгівлі, промисловості та ремесел, Італія.

Інга Медзідовьєне, керівник департаменту міжнародних відносин та розвитку бізнесу SCCIC та Наталія Мартиненко, член Правління Ліги, презентували проект з твінінгу “Розбудова потенціалу та твінінгової співпраці для ефективної підтримки жінок-підприємців в рамках програми East Invest”. 

Тривалість проекту 1 рік, починаючи з січня 2012 р.

http://www.east-invest.eu/en/activities/for-bsos/twinnings 

Партнерами Ліги з твінінгу є:

Шауляйська палата торгівлі, промисловості та ремесел (SCCIC), Литва – головний партнер;

Formaper – Тренінгове агентство Міланської палати торгівлі, промисловості та ремесел, Італія.

Інга Медзідовьєне, керівник департаменту міжнародних відносин та розвитку бізнесу SCCIC

та Наталія Мартиненко, член Правління Ліги, презентували проект з твінінгу “Розбудова потенціалу та твінінгової співпраці для ефективної підтримки жінок-підприємців в рамках програми East Invest”.

Тривалість проекту 1 рік, починаючи з січня 2012 р.

Проект розпочне свою діяльність дослідженням потреб українських жінок-підприємців у навчанні та сервісних послугах. У лютому члени мережі ліги, (що сплатили членські внески, а також зацікавлені організації, що внесли добровільні пожертви на розвиток Ліги), будуть запрошені на онлайн та/чи безпосередню зустріч з впровадження даного проекту. Час та дата зустрічі будуть повідомлені інформаційною розсилкою про діяльність Ліги.  

Інформацію підготувала Наталія Мартиненко, lpw_network@i.ua uupn@ua.fm http://www.lpw.org.ua/

 


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта