Головна сторінкаНовини6 квітня в Київському офісі Представництва ООН в Україні пройшов семінар присвячений стану безпеки та охорони праці в Україні

6 квітня в Київському офісі Представництва ООН в Україні пройшов семінар присвячений стану безпеки та охорони праці в Україні

06.04.2010

6 квітня в Київському офісі Представництва ООН в Україні пройшов семінар присвячений стану безпеки та охорони праці в Україні. Він був проведений за  ініціативою робочої групи з трудових відносин Глобального Договору ООН, підписантом якого є також  ГО "Жіноча Професійна Ліга" (Ліга). У заході брала участь Олена Лазоренко, Президент Ліги. 

На семінарі виступили представники Конфедерації роботодавців України, Державного комітету з  промислової безпеки , охорони праці та гірничого нагляду, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, Міжнародної організації праці та федерації профспілок України.

Забепечення належних та безпечних умов праці, турбота про здоров'я власних спробітників – це невід'ємний елемент цивілізованого ведення бізнесу.  За інформацією Фонду соціального страхування тільки за минулий тиждень на підприємствах України сталося 309 нещасних випадків.  В цілом по країні у 2009 р. на 100 тис. працівників сталося 5 нещасних випадків на виробництві, а у гірничій сфері цей показник сягає аж 44 випадки на 100 тис.Це не тільки особиста трагедія постраждавших, але й економічний тягар для підприємств та економіки в цілому.

Програма зустрічі робочої групи ГД з трудових відносин


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта