Головна сторінкаНовиниЛідерка Ініціативної Групи з підтримки жіночого підприємництва в Україні при ГО «Жіноча Професійна Ліга» відвідала SheTalks з Ванесою Ерогбогбо (Head of Women and Trade Programme, ITC)

Лідерка Ініціативної Групи з підтримки жіночого підприємництва в Україні при ГО «Жіноча Професійна Ліга» відвідала SheTalks з Ванесою Ерогбогбо (Head of Women and Trade Programme, ITC)

29.05.2017

25 травня 2017 року у Києві лідерка Ініціативної Групи з підтримки жіночого підприємництва в Україні при ГО «Жіноча Професійна Ліга» https://www.facebook.com/groups/189478497881158/ Олена Лазоренко відвідала SheTalks. Захід відбувся на базі української платформи SheExports* http://epo.org.ua/, який дав можливість послухати та поспілкуватися з Мар`яною  Каганюк, керівником офісу з просування експорту; Барборою Мак Ларен, експерта Проекту Canada-Ukraine Trade and Investment Support project – CUTIS https://www.facebook.com/CUTISproject/ .  Барбора представила діяльність проекту щодо гендерної рівності  у торгівлі та активність WEConnect International Canada https://www.facebook.com/WeConnectCanada/?fref=ts . Приємно повідомити, що першою учасницею з України ще у 2013 р. європейського підрозділу WEConnect International in Europe https://www.facebook.com/WEConnectInternationalEurope/?fref=ts стала  ТОВ «Міжнародна Консалтингова Компанія» (керуючим партнером якої у 2003-2017 рр. була Олена Лазоренко, зараз МКК належить іншим власникам).

Спеціальною подією стала лекція  гості Ванеси Ерогбогбо, головою програми Міжнародного торгового центру (ITC) #SheTrade (https://shetrades.com/ з залучення жінок, задіяних в підприємництві та виробництві, до можливостей ведення підприємницької діяльності на міжнародних ринках. Зацікавлені жінки  бізнес-експортери  мають можливість реєструватися https://shetrades.com/ безкоштовно.

Партнером події виступила Канадсько-українська торгова палата (КУТП), в рамках реалізації Проекту Canada-Ukraine Trade and Investment Support project – CUTIS.

Платформа SheExports – ініціатива для підтримки українських жінок-підприємців, керівниць з питань міжнародної торгівлі та експорту, активних учасниць міжнародних жіночих мереж, що координується та реалізовується Офісом з просування експорту (ЕПО).
Ідейною натхненницею платформи виступає Nataliya Mykolska, Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі – Торговий Представник України.

Платформа об’єднає активності за наступними напрямками:

– inspiration – створення майданчиків для обговорення бізнес-викликів в експорті, висвітлення успішних історій українських жінок, задіяних в експортно орієнтованому підприємництві, виступи надихаючих спікерів, створення майданчиків для нетворкінгу,

– information – освітні продукти, аналітика та консалтинг,

– action – заходи, які відкривають нові бізнес-можливості.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта