Головна сторінкаНовиниЖіноча Професійна Ліга представила колекцію досвіду та вражень 2016 року

Жіноча Професійна Ліга представила колекцію досвіду та вражень 2016 року

29.12.2016

19 Загальні Збори Жіночої професійної ліги (Ліга) розпочалися 16 грудня з короткого звіту Голови зборів, Президента Ліги п.Олени Лазоренко, та оголошення результатів перевиборів Правління і Президента Ліги на період 2017-2021 рр., що відбулися електронним голосуванням. Результати голосування керівництва Ліги на період 2017-2021: Президент – Олена Лазоренко, члени Правління – Валентина Легка та Світлана Оліфіра. Присутні тепло привітали новообраних очільників  Ліги. 

Семінар, що став чудовим продовженням річних зборів, розпочався одразу ж по офіційній частині. Семінар складався з коротких презентацій\ історій, які увібрали в себе  професійну\громадську діяльність учасників нашої мережі, що відбулися цього року. Під час виступу доповідач (ка) крізь власний досвід розповідали про свої акції, стажування, робочі поїздки, адвокаційну роботу та  нові місця роботи. Наприклад, Валентина Легка, розповіла про свою поїздку до США на 60 сесію комітету ООН з прав жінок у Нью-Йорку, Світлана Оліфіра, про свою нову роботу в Національному антикорупційному бюро України, Олена Лазоренко про адвокаційну діяльність з локалізаціїї Цілей сталого розвитку (ЦСР) для України з Міністерством Економічного Розвитку та Торгівлі України та ПРООН. Олена також проінформувала присутніх про відновлення роботи місцевої мережі Глобального Договору ООН, де Ліга має статус активного члена ( див. https://www.facebook.com/global.compact.Ukraine/).  Презентація Андрія Чупрікова буде присвячена його стажуванню в Ізраїлі за номінацією Ліги.

Спогади і враження також надали учасникам зібрання можливість поділитись своїми думками з усіма, хто завітав того вечора до “Старого роялю”. Упродовж розмов знайшлося місце й обговоренню актуальних тем сучасних феміністичних течій і рухів. Відчуття справжньої спільноти, сімейного духу знову підтвердило цінність таких подій. 

Фотографії заходу 16.12.2016 доступні у нашій групі на Facebook та нижче https://www.facebook.com/events/547940795403167/permalink/561913657339214


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта