Головна сторінкаНовиниУчасть представниць Ліги у конференціях з розвитку бізнес середовища

Участь представниць Ліги у конференціях з розвитку бізнес середовища

17.06.2016

16 червня 2016 Олена Лазоренко взяла участь у щорічній конференції з розвитку українського бізнес-середовища "Розвиток українського бізнес середовища: від усвідомлення викликів до конкретних дій”, організованого Програмою USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ).

Конференцію відкрили Тамара Соляник, Директор Програми USAID ЛЕВ, Голова Комітету ВР Украіни з питань промислової політики і підприємництва Віктор Галасюк, президент ТПП Украіни Геннадій Чижиков та заступник Бізнес-омбудсмена Тетяна Коротка з вітальним словом. Було презентовано дослідження-опитування українських підприємців та обговорені Регіональна стратегія та профіль МСБ як інструменти реалізації Акту Європи про малий бізнес у розрізі України, проблематика дерегуляції та нарощування експортного потенціалу для МСП.


6.06.2016 у Києві Валентина Легка взяла участь у конференції «Успішне ведення малого та середнього бізнесу: як зробити так, щоб вдалося?», яку провела Американська торгівельна палата спільно з компанією Amway Ukraine.

На конференції обговорювалися ключові бар'єри, які стоять на шляху створення і розвитку власного бізнесу (малий та середній бізнес) – як з боку держави, так і всередині самого бізнес-середовища. Діаграма дослідження нижче.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта