Головна сторінкаНовиниВідбулися щорічні збори «Жіночої Професійної Ліги», присвячені «Ідеям, що об’єднують»

Відбулися щорічні збори «Жіночої Професійної Ліги», присвячені «Ідеям, що об’єднують»

04.02.2015

У четвер, 30 жовтня 2014 у Києві відбулися щорічні збори громадської організації «Жіноча професійна ліга» (Ліга) на тему: «Ідеї, які об`єднують: розширення мережі контактів». У цьому році Збори проходили у форматі – презентацій, ділової гри «У пошуках синергії», тихого аукціону та спілкування за кавою/чаєм. Під час презентації основних поточних та майбутніх ініціатив Ліги, виступаючі (Олена Лазоренко, Президент Жіночої Професійної Ліги, Світлана Оліфіра, новообраний член Правління Жіночої Професійної Ліги та наш колега - Валерій Євстифеєв) розповіли про адвокасі діяльність Ліги на національному та міжнародному рівнях, постійний сервіс для членів мережі у сфері кар’єрного розвитку, ініціативну групу Ліги з жіночого підприємництва, а також про планування ініціатив: «неформальне навчання дорослих» та «громадський контроль сектору безпеки держави». Під час ділової гри під керівництвом Вікторії Спащенко учасники зустрічі мали змогу розкрити власні таланти, знайти спільні захоплення та об’єднати зусилля. "Тихий аукціон" закінчив наш захід.

Щира ПОДЯКА нашим Партнерам в організації та проведенні цьогорічних Зборів Жіночої Професійної Ліги: Kyiv Alumni Resource Center facebook.com/ARC.Kyiv, Американська торгівельна палата в Україні www.chamber.ua, ТОВ «Міжнародна Консалтингова Компанія» www.facebook.com/ICCUKR

ГО «Жіноча Професійна Ліга» висловлює вдячність: Олені Лазоренко, Вікторії Спащенко, Світлані Оліфірі, Таїсії Іванській, Борису Кожину, Тарасу Тимочко та Валерію Євстифееву.

Відео 2014 Зборів Ліги доступно за посиланням: https://drive.google.com/file/d/0B11cGyPwBVAYQXBha0FrcGNmVms/view


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта