Головна сторінкаНовиниУчасниці ІГ ПЖП Ліги під час міжнародного форуму: «Жінки підприємці: наступна рушійна сила української економіки?»

Учасниці ІГ ПЖП Ліги під час міжнародного форуму: «Жінки підприємці: наступна рушійна сила української економіки?»

18.04.2013

У Києві 12 квітня 2013 відбувся Жіночий форум: «Жінки підприємці: наступна рушійна сила української економіки?», який організував МЖФ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Інформація про Форум була розповсюджена по е-мережі Ліги (LPW BusInfo-L) для наших учасників та учасниць з різних міст України.

У Форумі брали участь представниці Ініціативної групи з підтримки жіночого підприємництва при Лізі (ІГ ПЖП Ліги): Анна Данілюк, Олена Лазоренко та Ольга Черніна.

В програмі Форуму були виступи, презентації та подіумні дискусії на теми, серед яких найбільшу зацікавленість визвали : роль жіночого лідерства у підтримці української економіки (зокрема, про це йшлося у виступах: Джон Ф. Теффт – Посол Сполучених Штатів Америки в Україні, Тара Зоненшайн – заступник Державного секретаря з публічної дипломатії та зв’язків з громадськістю, Наталія Королевська – Міністр соціальної політики). А також представлення менторингу як успішного інструменту для підприємців ( Анна Данілюк, координатор мережі Глобального договору ООН, Агнешка Білінська – Виконавчий директор глобального партнерства «Vital voices» («Живі Голоси») в Польщі, Олександра Грен – Голова представництва компанії «Fiserv» в Польщі.

У дискусії з цього питання взяла участь Олена Лазоренко, директор Міжнародної Консалтингової Компанії та Президент ГО "Жіноча Професійна Ліга".

Під час Форуму також були виступи народних депутатів Верховної Ради України щодо стимулів, які має використовувати уряд для розвитку підприємництва серед жінок, та які кроки можна вжити в найближчому майбутньому для впровадження змін ( Оксана Продан, Ольга Белькова та Олеся Оробець). Надалі говорилося про розширення ділових контактів для сприяння розвитку жіночого підприємництва, а також поінформували про гранти та доступ до фінансових послуг. Усі дискусії модерувала Наталія Яресько, співзасновник та головний виконавчий директор компанії «Horizon Capital.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта