Головна сторінкаНовиниПрезидент ГО «Жіноча Професійна Ліга» Олена Лазоренко відвідала прес-конференція за участю Заступника Голови місії Посольство Королівства Нідерландів в Україні пані Геррі Віллемс

Президент ГО «Жіноча Професійна Ліга» Олена Лазоренко відвідала прес-конференція за участю Заступника Голови місії Посольство Королівства Нідерландів в Україні пані Геррі Віллемс

10.04.2013

В Україні з 9 по 30 квітня пройдуть Дні Голландії, про це повідомила сьогодні на прес-конференції Заступник Голови місії пані Геррі Віллемс. Детальній план заходів, що заплановані, Ви можете прочитати у додатку до цього повідомлення, та самостійно вирішити, на який захід зареєструватися (якщо це вимагається).

Всі заходи «Днів Голландії» присвячені дуже особливій події 30 квітня, яку голландці називають Troonswisseling» («Зміна трону»). У цей день Її Величність Королева Беатрікс підпише Акт зречення престолу у Королівському палаці на площі Дам в Амстердамі. Цього ж самого дня відбудеться вступ на престол її старшого сина Його Величності Короля Віллема-Александра. Аби відзначити цей історичний день разом із українцями, Посольство організовує багато цікавих та особливих подій у квітні. Планується буквально «розфарбуємо» Київ в оранжевий, що є «національним кольором» голландців. Серед запланованих подій – фестиваль голландського кіно, ряд прийомів та лекцій, бізнес-семінар, фотовиставка, інтерактивні майстер-класи з шеф-поваром та Голландська вікторина.

Організатори запрошують взяти участь у всіх заходах, присвячених Дням Голландії в Україні. Програма заходів – у додатку.

З питань акредитації та за додатковою інформацією звертайтесь до організаторів з Посольства Королівства Нідерландів в Україні:
Тел.: +38 044 490 82 12, Е: KIE-EA@minbuza.nl 


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта