Головна сторінкаНовиниЛіга та МКК беруть участь у Всесвітньому тижні підприємництва у Європі

Ліга та МКК беруть участь у Всесвітньому тижні підприємництва у Європі

22.11.2012

ГО "Жіноча Професійна Ліга"  (Ліга) та ТОВ "Міжнародна Консалтингова компанія"  (МКК) брали участь у Європейських заходах , що відбулися  у Брюсселі, Бельгія  під час Всесвітнього тижня підприємництва (GlobalEntrepreneurshipWeek 12-18 листопада 2012 ).  В цей  тиждень по всьому світу бізнес спільнота, політики, місцеві ініціативи організовують заходи присвячені питанням розвитку та підтримки підприємництва та малого і середнього бізнесу. Конференція у Брюсселі була сфокусована навколо трьох тем - МСП і міжнародний бізнес простір, новоутворені компанії молоді та жіноче підприємництво.

Загалом, Глобальний тиждень підприємництва - це 35000 заходів, що одночасно відбуваються в 125 країнах світу навколо питань підприємництва протягом тижня у листопаді. Приклади креативних ідей можливо подивитись англійською мовою тут: http://www.unleashingideas.org/ideas-bank . У ЕС також проходила низка заходів - GlobalUpdate: EuropeanHostsSharePlansfor GEW 2012 http://www.unleashingideas.org/blog/european-hosts-share-plans-gew-2012

Результатом роботи під час заходів у царині налагодження професійних контактів, слід відзначити наступні ідеї, ділові пропозиції та ресурси, саме сфокусовані на розвитку міжнародного (переважно європейського) співробітництва у царині жіночого підприємництва та МСП. А саме:EuropeanEconomicandSocialCommittee має дискусію, що вже розпочата стосовно ролі, форм підтримки та розвитку жіночого підприємництва у Європі; Серед ЄС організацій (як у провайдера) та всередині ЄК (як у донора) є певна зацікавленість у ракурсі зовнішньої політики у співпраці по темі розвитку жіночого підприємництва в країнах Східного Партнерства.

Детальніше це питання буде (серед інших) у фокусі обговоренні під час відкритого засідання новообраного Правління Ліги 3 грудня. До цього часу пишіть на LPW_network (et) i.ua щодо ставлення до цього. Ваша думка дуже важлива!


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта