Головна сторінкаНовиниСпіпраця Жіночої Професійної Ліги з Комітетом з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Верховної Ради України

Спіпраця Жіночої Професійної Ліги з Комітетом з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Верховної Ради України

02.09.2010

На 3 вересня 2010 у конференц- залі Верховної Ради України заплановано засідання Комітету на тему: “Роль та місце підприємців в економічному розвитку України ” присвячене «Дню підприємця». У роботі засідання запрошена взяти участь Президент Ліги Олена Олександрівна Лазоренко.

Також  Консультативною групою Ліги http://lpw.org.ua/ua/advisory_group/   знаходяться у процесі опрацювання пропозиції до проекту Закону № 7039 "Про встановлення мораторію на підвищення пенсійного віку для жінок". Наші експертні коментарі готуються у відповідь на офіційне звернення №241/8-12 від голови Комітету, народного депутата України Королевської Н.Ю.

Члени та консультанти мережі Ліги, які бажають долучитися до підготовки пропозицій, можуть звертатися безпосередньо до Голови Консультативної групи, професора Олени Володимирівни Лазоренко за lpw.network@gmail.com .


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта