Головна сторінкаНовиниЛітня зустріч 2010 "Плани та перспективи Ліги"

Літня зустріч 2010 "Плани та перспективи Ліги"

12.07.2010

Літня зустріч 2010 "Плани та перспективи Ліги" відбулась 8.07.2010 четвер на відкритій веранді кафе у центрі Київа. У зустрічі брали участь лігіонерки та консультанти з Києва, Сум та Харьковської області.

Фото з заходу

Звіт заходу та фото (додаток) розіслані нашим колежанкам/радникам по внутрішній мережі Ліги.

Серед тем, які будуть цікаві широкому загалу, це визначення дати та тематики наших річних зборів - це 16.09.2010 у Києві, у рамках національного тижня з освіти дорослих.

Тема: усний журнал історій життя. Ми почуємо історії: пані Рікарда Рігер, Директор Представництва ПРООН в Україні (Німеччина), пана Овал Берстад, Посол, Посольство Королівства Норвегія в Україні (Норвегія), пані Сью Фолгер, Регіональний менеджер NIS, COP U-Media Україна, Інтерньюс Нетворк/ Internews Network (США), пана Василь Зоря, Головний редактор, Журнал «Народний Депутат» (Україна), пані Олена Величко, Директор департаменту, Державна Комісія з цінних паперів та фондового ринку (Україна) та пана Олексій Мірошниченко, Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців України (Україна).

Реєстрація буде відкрита для членів мережі, партнерів та гостей у середені серпня. Слідкуйте за нашими анонсами на веб-сайті.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта