Головна сторінкаНовини22 квітня 2010 відбувся культурно-просвітницький захід, який організувала та провела українська неприбуткова організація ГО «Жіноча Професійна Ліга»

22 квітня 2010 відбувся культурно-просвітницький захід, який організувала та провела українська неприбуткова організація ГО «Жіноча Професійна Ліга»

26.04.2010

22 квітня 2010 відбувся культурно-просвітницький захід, який організувала та провела українська неприбуткова організація ГО «Жіноча Професійна Ліга» http://www.lpw.org.ua/ у рамках пілотного проекту на тему: «Жіноча ініціатива для людей похилого віку з столиці та малих міст Київського регіону», який підтриманий Канадським Фондом Місцевих Ініціатив Посольства Канади в Україні і Київською Обласною Радою.

Захід включав екскурсію та семінар на тему «Як подолати дефіцит соціального капіталу у старшому віці? Розвиток мережі соціальних контактів та можливостей для спілкування», які пройшли у приміщенні Музею книги та друкарства України, Національний заповідник Києво-Печерська Лавра. Серед учасниць семінару були представниці міст Києва, Броварів, Білої Церкви та Зінків (Полтавської області).

Звіт заходу, включаючи дві презентації та доповідь першої частини семінару на теми:

  • «Соціальна мережа ГО «Жіноча Професійна Ліга» (Ліга) та наші цінності» Олени Олександрівни Лазоренко, к.філософ.наук, керівника проекту та Президента Ліги
  • «Основні кроки пілотного проекту Жіноча ініціатива для людей похилого віку з столиці та малих міст Київського регіону», Наталії Василівни Мартиненко, інформаційного менеджеру проекту та члена Правління Ліги
  • резюме Доповіді «Освітні та дозвільні ініціативи «другої половини життя» Олени Володимирівни Лазоренко, професора , керівниці Консультативної групи Ліги,

а також короткі повідомлення про результати роботи малих груп під час «світового кафе» по тематикам - «Сталий розвиток та корпоративна соціальна відповідальність(КСВ)» , «Програми освіти для дорослих» та «Гендерна рівність – ознака цивілізованої держави» будуть представлені пізніше на цьому сайті у новому розділі «Проект для людей старшого віку».

Фотографії семінару «Як подолати дефіцит соціального капіталу у старшому віці? Розвиток мережі соціальних контактів та можливостей для спілкування»




© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта