Головна сторінкаНовиниТиждень клімату в Україні (18-26 вересня)

Тиждень клімату в Україні (18-26 вересня)

09.09.2009

Шановні члени мережі ГО "Жіноча Професійна ліга" !

Як Ви знаете, літом минулого року Ліга стала членом Глобального договору ООН. До Вашої уваги повідомлення, що надійшло з Секретаріату ГД.

Можливо, Ви знаєте, що грудень 2009 року є важливою віхою у боротьбі за здоров'я нашої планети. Адже саме в цьому місяці світові лідери зберуться у Копенгагені задля підписання нової угоди, спрямованої на скорочення викидів та запровадження заходів адаптації до змін клімату. Для підписання цієї угоди світ має думати і говорити в унісон, тому задля об'єднання зусиль ООН оголосила Глобальний Тиждень Клімату (21-26 вересня 2009), який буде відзначений синхронізованими діями в більш ніж 100 місцях світу.

В Україні ініціатором Українського Тижня Клімату (18-26 вересня) виступить мережа Глобального договору. У додатку до Вашої уваги розклад подій Тижня, який допоможе Вам побудувати ефективну внутрішню комунікацію та заохотити якомога більше співробітників та їх родин до активної участі в ньому.

Ми запрошуємо всіх членів Глобального договору долучитись до заходів, запланованих у рамках Тижня, продемонструвавши відповідальну та активну позицію та засвідчивши небайдужість до проблеми охорони навколишнього середовища. Адже Тиждень Клімату – корисний захід  не лише в контексті захисту довкілля. Він може стати ефективною вправою «тімбілдінгу», коли енергія співробітників Ваших компаній об'єднається навколо загальних і зрозумілих всім цінностях.

Ми очікуємо від Вас корпоративних (фото-)/новин про те, яким чином Ваша організація долучилась до Тижня Клімату і з задоволенням розмістимо їх на сайті Глобального договору в Україні та на міжнародному сайті http://www.sealthedeal2009.orп/.

Не будьмо байдужими: хай світ почує про Україну!


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта