Головна сторінкаНовиниШановні Лігіонерки та консультанти! Як Ви знаете, Ліга є членом Глобального договору, тому нижче читайте повідомлення про підприємницький конкурс від Секретаріату ГД.

Шановні Лігіонерки та консультанти! Як Ви знаете, Ліга є членом Глобального договору, тому нижче читайте повідомлення про підприємницький конкурс від Секретаріату ГД.

04.02.2009

Даним повідомленням ми хотіли б проінформувати вас про конкурс на кращу підприємницьку та інноваційну ідею, що проводиться у рамках ініціативи SEED. Мова йде про ідеї, які мають потенціал зробити великий внесок у сталий розвиток країни.

Переможці отримають комплекс послуг для підтримки реалізації ідеї загальною вартістю до 40 тисяч доларів. Він включає доступ до відповідної інформації та технічної допомоги, знайомство з новими партнерами, розробка бізнес-планів та визначення джерел фінансування. Кінцевий термін для подачі заявок - 16-е березня 2009 року. Більше інформації, а також форми заявки доступні російською мовою на сайті http://www.seedinit.org/.

З повагою,
Секретаріат ГД


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта