Головна сторінкаНовиниТренінг «Тренінг для тренерів» у сфері громадських медіа, web TV. Німеччина, 01 - 08.04.2009. Deadline 01.03.2009

Тренінг «Тренінг для тренерів» у сфері громадських медіа, web TV. Німеччина, 01 - 08.04.2009. Deadline 01.03.2009

22.01.2009

From LPW BusInfo - L: Інформація для членів медіа-секції Жіночої Професійної Ліги. За рекомендацією для участі звертатися на офісний e-mail.Для участі вимагається знання англійської мови. Маємо за честь запросити зацікавлених лідерів громадських організацій і працюючу молодь взяти участь у тренінгу «Тренінг для тренерів», який відбуватиметься з 1 по 8 квітня 2009 року в Мюнстері, Німеччина.

Головна ідея тренінгу – заохотити та навчити працівників з молоддю застосовувати цифрові медіа для залучення молоді та створення молодіжних проектів. Головне завдання даного тренінгу – покращення компетенцій та умінь молодіжних працівників у сфері громадських медіа, web TV, менеджменту молодіжними проектами, розповсюдження та оцінки результатів роботи.

Тренінг дасть змогу:

  • Навчитися працювати з цифровими медіа у роботі з молоддю
  • Отримати базові знання з відео та web TV
  • Дізнатися про різні види інтерв'ю
  • Стати молодіжним web TV репортером у своїй країні (див. далі)
  • Навчитися промувати та розповсюджувати результати своєї роботи

Під час тренінгу учасники з багатьох країн братимуть участь у майстер класах з цифрових медіа та можливостей створення різних медіа проектів, досліджуватимуть інноваційні стратегії та креативні засоби для роботи організацій громадянського суспільства, обговорюватимуть ідеї сенсу Європейського громадянства.

Про бажання взяти участь у тренінгу повідомте, заповнивши аплікаційну форму та відправивши її за поданою нижче електронною адресою до 1 березня 2009 року. (deadline 01.03.2009)

Про результати відбору Вам буде повідомлено не пізніше 10 березня 2009 року.

E-mail team@ngotv.eu

Тренінг організований Європейською асоціацією Youth4Media e.V. за підтримки Європейського Союзу.

European Youth4Media Network e.V. Bennostr. 5, 48-155 Münster; +49 251 60 96 73

Додаткова інформація Тренінг «Тренінг для тренерів» у сфері громадських медіа, web TV. Німеччина, 01 - 08.04.2009.

Хто може брати участь у тренінгу?

  • Tренінг розроблений для працівників з молоддю та лідерів НУО з Німеччини, Польщі, Латвії, України, Білорусі та Вірменії.
  • Учасники мають володіти англійською на комунікативному рівні
  • Кандидати мають представити лист підтримки від НУО, університету, місцевих лідерів або від інституцій громадянського суспільства із рідного міста чи міста проживання

Коли?

Учасники мають приїхати в Мюнстер до 21:00 у вівторок 31 березня. Квитки назад мають бути куплені на середу 8 квітня. Учасники можуть виїхати після сніданку.

Організація подорожі:

Учасники несуть відповідальність за забезпечення власних квитків. Oригінали квитків і копії поворотних квитків мають бути надані при реєстрації. Прохання до учасників купувати квитки за помірною ціною.

Організатор тренінгу поверне 70% витрат на подорож по пред’явленню квитків.

Місце:

Тренінг відбуватиметься у Мюнстері в Центрі Бенохаус, Bennostrasse 5, 48-155 Münster, Germany (Nordrheine – Westphalia).

Тренінг проводитиметься кваліфікованими спеціалістами у сфері медіа із Громадського Центру Бенохаус в Мюнстері, Німеччина, застосовуючи розроблені та затвердженні модулі навчання. Теоретичні презентації будуть переплітатися з інтегративною груповою роботою, майстер класами та практичним створенням медіа продуктів. Бенохаус, як комплексний медіа центр, забезпечить професійну та комфортну обстановку для тренінгів для міжнародної групи.

Проживання та харчування:

Учасники будуть поселені в комфортних студентських костелах в Мюнстері. Харчування забезпечується щоденно.

Що брати?

Учасники заохочуються взяти промоційні матеріали зі своїх організацій, інформацію та презентаційні матеріали своєї країни, особливо відео матеріали.

Ти можеш стати молодіжним web TV репортером:

Тренінг організовується Європейською асоціацією Youth4Media Network e.V. Ця організація працює над розвитком Європейського web TV (http://www.owtv.de/, http://www.ngotv.eu/). Ми шукаємо організації громадянського суспільства, які хотіли би співпрацювати з нами та приєднатися до нашої мережі.

Створюючи мережу молодіжних web TV репортерів допоможе підтримати створення транс- кордонних web TV програм як, наприклад, «Youth in Action TV» - ініціатива, яка промує можливості представлені молодим людям з Європи програмою Молодь в Дії. Ми починаємо «Youth in Action TV» влітку 2009.

Source: Thursday, January 22, 2009 Електронний бюлетень ГУРТ 48(427)


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта