Головна сторінкаНовиниШановні члени Глобального договору!

Шановні члени Глобального договору!

04.12.2008

Шановні члени Глобального договору,

Як Ви знаєте, тиждень тому за підтримки мережі Глобального договору в Україні відбулася презентація глобального аналітичного звіту ПРООН «Переваги для всіх: стратегії ведення бізнесу з залученням бідного населення». У ході презентації учасники ознайомились з практичними прикладами компаній, які отримують прибуток, залучаючи чи обслуговуючи найбідніші щаблі населення.

На презентації було також оголошено про плани ПРООН видати регіональний звіт, який містив би подібні кейси з Центральної та Східної Європи. Приємно, що у своїх коментарях члени ГД, присутні на презентації, зазначили, що ідея інклюзивних моделей не є новою для України і що український бізнес вже сьогодні може надати конкретні приклади реалізації інклюзивних бізнес-моделей.

З метою зібрання українських кейсів, які могли б потрапити до регіонального звіту ПРООН, хочемо звернутись до Вас з проханням заповнити наступну таблицю до 8 грудня (понеділок), 18:00 та надіслати її Анні Данилюк на адресу- anna.danylyuk@un.org.ua .

Назва практичного прикладу       
Джерело прикладу     
Автор прикладу   
Назва компанії   

Країна

   
Бізнес сектор   
Розмір компанії   
Фокус   
Короткий опис   

Більше інформації про презентацію звіту ПРООН «Переваги для Всіх» ви можете знайти тут: http://globalcompact.org.ua/ua/press/news/221.

 

З повагою,
Секретаріат ГД


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта