Головна сторінкаНовиниНовини з професійного життя лігіонерок

Новини з професійного життя лігіонерок

07.02.2007

5 представників (членів Правління та волонтерів) від Жіночої Професійної Ліги були номіновані на програму уряду США "Відкритий світ"

  1. Акімова Жанна akimova@zhanna.com.ua архітектор
  2. Гур'єва Наталі natalie_guryeva@yahoo.co.uk> менеджер, консультант
  3. Мартиненко Наталія uupn@ua.fm Експерт Програми Європейського Союзу «Послуги з підтримки МСП у пріоритетних регонах»
  4. Баришнікова Олена Elena@auditlex.com.ua Директор Аудиторської фірми, «Лекс сервіс», м. Севастополь,
  5. Галустян Юлія yu_galustian@mail.ru кандидат соціологічних наук, директор ГО "Український інститут соціальних досліджень"

Результати відбору очікуються у квітні 2007 року.

Ліга співпрацює з Українсько-Британською професійною мережею, комітетом бізнес і фінанси.Разом проведено кілька спільних заходів, а також надіслано листи про подальшу співпрацю до Британської Ради в Україні та до Британської Ради в Брюсселі.

Наталі Гур'єва отримала нове призначення Представника в Україні The Leading Hotels of the World, Ltd natalie.gurieva@lhw-offices.com http:// http://www.lhw.com/ 

Валентина Легка запрошує членів Ліги на семінар з «Кодексу Етики». За довідками звертатися за тел. (044)574-5537 Федерація Бухгалтерів та аудиторів України.

Наталія Мартиненко, експерт проекту ЄС з розвитку сектору малого та середнього підприємництва (МСП) в Україні презентує новий Інтернет ресурс: Всеукраїнський реєстр постачальників послуг з розвитку бізнесу для підтримки малих та середніх підприємств «Віртуальний ринок».

Зареєструватись можна тут: http://vm.ukraine-inform.org.ua/

«Віртуальний ринок», створений для того, щоб об'єднати дані про постачальників послуг з підтримки бізнесу в Україні. Завдяки такому безкоштовному Інтернет ресурсу зареєстровані організації можуть самостійно адмініструвати дані про себе, а підприємці, які хочуть розвивати власний бізнес, зможуть знайти їх за географічним розташуванням та за напрямками діяльності.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта