Головна сторінкаНовиниЗавершення пілотного проекту Ліги(LPW) з Корпоративної соціальної відповідальності за підтримки Посольства Канади у лютому 2007 р.

Завершення пілотного проекту Ліги(LPW) з Корпоративної соціальної відповідальності за підтримки Посольства Канади у лютому 2007 р.

04.03.2007

Після проведення «Жіночою професійною лігою» 11 грудня 2006  року у Києві експертного «круглого столу» на тему: «Корпоративна соціальна відповідальність (КСВ): роль держави, очікування громадянського суспільства та практика українського комерційного сектору» були напрацьовані рекомендації, які були узагальнені і спрямовані усім зацікавленим групам впливу в рамках розв'язання проблеми КСВ.

У лютому 2007 року вийшла збірка під назвою «Корпоративна соціальна відповідальність в Україні: екcпертна думка»- К,2007. -152с. Збірка містить 12  фахових статей мовами авторського оригіналу (українською та російською), Прес-реліз круглого столу, 29 рекомендацій експертів та коротку інформацію про ГО "Жіноча Професійна Ліга".

Проект було спонсоровано Канадським фондом підтримки місцевих ініціатив, Посольством Канади в Україні, Канадським Агентством Міжнародного Розвитку.

Розповсюдження збірки відбулося за рахунок власних ресурсів Ліги та включало ресурсні центри і бібліотеки наступних організацій:

  • НДО (Інститут успішних громад, Центр Філантропії, Форум соціально відповідального бізнесу, ін.),
  • фондів (напр. Український Жіночий фонд), 
  • асоціацій (УСПП, КФРУ, ЕБА, ін.),
  • академічних установ (ІФ НАНУ, МІМ-Київ),
  • місцева та центральна влада: КМДА, Міністерство праці та соціальної політики, Верховна Рада
  • міжнародних та закордоних організацій (Канадське Посольство, Британська Рада, Американська Рада, Програма Розвитку ООН, ОБСЕ).

Також 5 березня 2007 у Центрі для випускників американських програм у м. Києві пройшла презентація книги. Захід викликав велику зацікавленість, його відвідали 54 особи, які представляли освітні організації, бізнес асоціації, органи державної влади, НДО, бізнесменів, ЗМІ. Також було надруковано статтю про наш проект у  газеті «Бізнес» №51, 18.12.2006 , с.86-88,  Інтернет –версія якої знаходиться за адресою http://www.business.ua/i726/a23115/

Дякуємо усім партнерам проекту: Бізнес та Фінансовий Комітет Британсько-Української Професійної Мережі»(UUPN) при  Британській Раді; Центру філантропії.

Інформаційні спонсори круглого столу та публікації доповідей стали:

Маючи багаточислені запити як з України, так із-за кордноу щодо книги «Корпоративна соціальна відповідальність в Україні: експертна думка», ГО «Жіноча Професійна Ліга» дякує всім зацікавленість темою та повідомляє про наступне. Це був пілотний неприбутковий проект з вельми обмеженим фінансуванням.

На жаль, єдина можливість отримати безпосередньо від Ліги безкоштовно примірник цієї книги було відвідати презентацію, яка відбулася 5.03.2007 у Києві або бути дійсним членом/консультантом організації (тобто мати статус та сплатити членські внески за 2007p.) http://www.lpw.kiev.ua/membership_u.html 

Також Ви можете  звертатися до бібліотек/ресурсних центрів організацій, серед яких тираж був розподілений безкоштовно (перелік дивиться вище).

Зараз Ліга шукає можливості щодо другого видання цієї збірки українською та англійською мовами. З пропозиціями звертатися lpw@iatp.org.ua


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта