Головна сторінкаНовиниСервіс Ліги для членів у 2007р.

Сервіс Ліги для членів у 2007р.

22.12.2006

Незабаром розпочнеться 10-й фінансовий рік Ліги (з 1 січня 2007  по 31 грудня 2007). Запрошуємо до покриття членських внесків за 2007р!

Сервіс Ліги підтримується за власні ресурси (формуються за рахунок членських внесків, волонтерської роботи, матеріальної допомоги МКК, благодійних внесків консультантів) та на благодійні /спонсорські внески від українських організацій.

Адмініструванням внутрішньої мережі Ліги займаються Олена Лазоренко (МКК) та Наталія Мартиненко (yllen@carrier.kiev.ua) на волонтерських засадах.

До сервісу Ліги входять Проекти:

  • Електронний Інформаційний Лист «Поточні Новини Ліги» http://www.lpw.org.ua/ розділ «Новини» та підтримка веб-сайту http://www.lpw.org.ua./
  • Електронну розсилку «Бізнес — Інфо Ліги» (розповсюджується по електронною поштою щотижня), яка включає:
    • повідомлення про індивідуальні грантові проекти навчання, дослідження, тренінги, стажування, конференції у сферах Вашої професійної діяльності, які організовують університети, інші асоціації, тренінгові центри, благодійні фонди у всьому світі;
    • інформацію про комерційні виставки та конференції, зустрічі з підприємцями з інших країн;
    • інформацію про вакансії у комерційній сфері;
    • комерційні пропозиції від організацій, де працюють члени та консультанти Ліги.
  • Можливість отримати одну з консультацій за Вашим вибором у сферах: «Підготовка індивідуальних проектів», «Розвиток кар'єри», «Антисексизм».

За весь час дії сервісу 21 легіонерка стали переможцями конкурсів та отримали Гранти.

Програма корпоративних знижок у Лізі: Повний перелік компаній див. на сайті http://www.lpw.org.ua/ розділ "Знижки". Серед перших у програмі прийняли участь:

    • Міжнародна консалтингова компанія пропонує 10% знижку на  тренінгові послуги у сфері розвитку управлінських навичок та організаційної поведінки (для довідок е-mail: mkk@mkk.com.ua, http//:www.mkk.com.ua, тел./факс (044)253-9132).
    • Кафе «Старий рояль», Київ, вул.Шовковична, 13/2., 10% знижка на все меню. Тел..(044) 253-43-08

© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта