Головна сторінкаНовиниЗвіт про 9 Річні збори Ліги 1.11.2006

Звіт про 9 Річні збори Ліги 1.11.2006

01.11.2006

1 листопада 2006 року, у м. Києві відбулися загальні збори Жіночої Професійної Ліги, присвячені 9-й річниці діяльності організації. Спонсорами заходу у вигляді своєї продукції виступили AVON Cosmetics Ukraine & Kraft Foods Ukraine. Програма зборів включала виступи: Олени Лазоренко, Лариси Магдюк, Сьюзен Фолджер про досягнення Ліги і перспективи діяльності організації; презентацію гостей (Кортні Аустріан, Культурного Аташе Посольства США в Україні та Барбари Фелітті, Директора проекту UCAN); міні-концерт класичної музики та лотерею..

Враженнями про поїздку до США за програмою стажування «Fortune/State Department mentorship program» поділилася Президент Ліги Олена Лазоренко. Ця програма була організована спільно Держдепартаментом США, журналом « FORTUNE» та Vital Voices Global Partnership у 2006р. Серед результатів такого досвіду стала публікація інтерв'ю з Мелані Вервеєр, Головою ради директорів Vital Voices у вересневому числі журналу «Народний депутат», підготовка листа до головного офісу організації з пропозицією про співпрацю і залученням до міжнародної мережі жіночих організацій.

Серед планів Ліги – реалізація пілотного проекту Ліги з корпоративної соціальної відповідальності (отриманий грант від Канадського фонду), продовження надання «Сервісу Ліги» (докладніше див. розділ «Сервіс» на нашому сайті або нижче у цьому Листі) для членів мережі Ліги.

Оголошено про збереження поточного розміру членських внесків на 2007р: 180 грн. / 25 євро для членів та 1080 грн./ 155 євро для консультантів.

Також з представниками Vital Voices в рамках іншої програми «Відкритий Світ» мала можливість зустрічатися Лариса Магдюк, про що вона розповіла під час свого виступу. Сьюзен Фолджер, яка є директором представництва «Інтерньюз Нетуорк» в Україні, поділилася з присутніми фактами особистої біографії та праці у медіа просторі України, своїм баченням майбутньої роботи у Правлінні Ліги як координатора з міжнародних зв`язків.

Найбільш активні у 2005-2006рр. члени та волонтери Ліги (Мартиненко Наталія , Кудряшова Олена, Легкая Валентина, Білоножко Павло, Гур'єва Наталія, Лазоренко Олена) були нагороджені почесними грамотами та подарунками, люб'язно наданими спонсорами заходу AVON Cosmetics Ukraine & Kraft Foods Ukraine.

Після цього відбувся міні-концерт класичної музики (рояль, скрипка, музика: Ф.Ліст, Ф.Шопен) у виконані лауреатів міжнародних конкурсів, юних талантів музичного училища ім. Глієра.

Під час зборів було також обрано Правління Ліги у розширеному складі на период 2007-2008:

    • Президент: Олена О. Лазоренко, к.філософ.н. e-mail: lpw@iatp.org.ua
    • Координатор інформаційної мережі та фандрейзинг: Наталія Мартиненко, МДА e-mail: yllen@carrier.kiev.ua
    • Координатор бізнес комітету : Наталія Гур'єва e-mail: natalie_guryeva@yahoo.co.uk
    • Координатор з міжнародних зв'язків: Сьюзен Фолджер e-mail: suefolger@internews.org
    • Координатор по роботі з членами : вакантна
    • Керівник Консультативної групи: Олена В.Лазоренко, професор e-mail: lena@iatp.kiev.ua
    • Голова ревізійної комісії: Валентина Легка, MБA e-mail vlegka@ufpaa.org

Подяки за допомогу в організації та проведені 9 загальних Зборів Ліги отримали: Лариса Магдюк, Сьюзан Фолджер (Susan Folger), Кортні Аустріан (Courtney Austrian), Севастюк Аліна, Ганна Сумар, Іванна Малиш, Оксана Суржиленко, Наталія Шевченко, Жулай Айнада, Ігор Андріївський, Жанна Акімова, Леся Солдатова, Ірина Кульшова та Сергій Очеретяний.

Усім зацікавленим у співпраці з нашою організацією, звертайтесь до Олени Лазоренко, e-mail: lpw@iatp.org.ua або Наталії Мартиненко, e-mail: yllen@carrier.kiev.ua


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта