Головна сторінкаНовиниПодяки учасникам КСВ проекту

Подяки учасникам КСВ проекту

25.05.2008

Восьмимісячний проект «Просування корпоративної соціальної відповідальності в Україні через тренінги та публікації» реалізується «Жіночою Професійною Лігою» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні і за участю низки партнерів з громадських організацій та медіа. Висловлюємо вдячність працівникам Фонду та Посольства за розуміння й підтримку цієї ініціативи та членам Правління Ліги Сью Фолджер і Наталії Мартиненко.

Велика подяка організаціям, серед яких БФ «Український форум благодійників», UUPN, ARC, МГО «Інтерньюз-Україна», Конфедерація роботодавців України, Федерація бухгалтерів та аудиторів України, Інтернет-порталам «Власна справа», «Громадський простір», Українській мережі Глобального Договору ООН, інформаційного бюлетеню Фонду «Східна Європа» та сайту Head Hunter.com.ua, що долучилися до інформування і реалізації цього восьмимісячного проекту у 2007 і 2008 рр.

До проведення КСВ тренінгів було залучено експертів: Світлану Куц, Олександра Винникова, Павла Моісеєва, адміністративну підтримку у проведенні яких отримано від Марини Кобалінової.

Завдячуємо за добровільний інтелектуальний внесок у заходи проекту таким фахівцям: ЯРЕСЬКО НАТАЛІЯ (США), КОЛИШКО РОДІОН (Україна), ФЕЛІТТІ БАРБАРА (США), ТОПЧІЙ ТЕТЯНА (Україна), КИСЕЛЬОВА ОКСАНА (Україна), АФАНАСЬЄВА ОЛЕКСАНДРА (Україна), КИРИЛО ТКАЧЕНКО (Україна), ЛЕТЕНКО СЕРГІЙ (Україна), ЄРМИШИН КИРИЛО (Росія), РОГАЛІН ЯКІВ (Україна), КОРЧЕВНА ЛАРИСА (Україна), ЛЕГКА ВАЛЕНТИНА (Україна), ШУМІХІН СЕРГІЙ (Україна), БУРМІСТЕНКО ЮЛІЯ (Україна) та ЗОРЯ ВАСИЛЬ (Україна).

Фінальною фазою започаткованого проекту є вихід брошури під назвою: «Посібник із КСВ». У процесі підготовки брошури отримано консультації та поради, які сприйняті з вдячністю, від Василя Костриці, Національного координатора в Україні, Міжнародного Бюро Праці, професора Людмили Олександрівни Філиппович та професора Олени Володимирівни Лазоренко.

Окремо Ліга висловлює подяку авторам Посібника, що інвестували на добровільних засадах свій час і досвід у підготовку матеріалів.  Це - Олена Лазоренко, Родіон Колишко, Світлана Куц, Сергій ЛетенкоЛариса КорчевнаНаталія ЯреськоАліна Севастюк, Тетяна ТопчійМарина Саприкіна.


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта