Головна сторінкаНовиниЗаходи проекту Ліги з Корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) на початку 2008р. за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та партнерів з громадського сектору, бізнесу та медіа

Заходи проекту Ліги з Корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) на початку 2008р. за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та партнерів з громадського сектору, бізнесу та медіа

13.03.2008

12 березня 2008 громадська організація «Жіноча Професійна Ліга» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та за участю Британсько-Української Професійної Мережі (UUPN) при Британській Раді, Конфедерації роботодавців України провели у Києві практичний семінар «Навіщо практика з Корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) потрібна українському бізнесу? Ризики і позитивні приклади».

Ключовими доповідачами було запрошено: Олександра Винникова, радника з правових питань UCAN, Родіона Колишка, директора департаменту по зв'язкам з громадськими організаціями, Консорціум Індустріальная група та радника, Конфедерації роботодавців України, Сергія Летенко, Першого заступника голови Правління , ВБФ "Дитячий світ", заснованого Надра Банком, Кирила Єрмишина, КСВ менеджера ДТЕК, Ларису Корчевну, керівника апарату, Корпоративного БФ ВАТ «Кредитпромбанк». Під час дискусії  виступили: Василь Зоря, головний редактор журналу «Народний депутат», Яків Рогалін, директор ДМБФ «Доброта», Валентина Легка, виконавчий директор Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, Сергій Шуміхін,  директор департаменту зв'язків з громадськістю та комунікацій Конфедерації роботодавців України.

Учасники, які представляли Київ, Донецьк та Суми,  жваво обговорили питання налагодження дієвих відносин з іншими компаніями, урядовими структурами та неурядовими організаціями, поліпшення фінансових та економічних показників діяльності, покращення менеджменту щодо репутації.

Під час експертного семінару 12.03.2008 у Києві

КСВ теорія та практичні поради з розробки стратегії буде надруковані у брошурі у травні 2008р.

Модератором семінару була Олена Лазоренко, Президент «Жіночої Професійної Ліги» і Директор «Міжнародної Консалтингової Компанії».

Інформаційні партнери семінару: журнал «Генеральний директор», Федерація професійних бухгалтерів та аудиторів України, Інтернет-портал «Власна справа», Інтернет-портал «Громадський простір».


© 2008 Жіноча професійна ліга LPW.org.ua

Головна     Контакти     Зворотній зв'язок     Мапа сайту     Пошук    
Activemedia: разработка сайта